Kuvar - saveti
уторак, 31. март 2015.
Goveđi gulaš
Priprema
Kuhanje
Ukupno
Broj porcija
Težina
15 min
1 h 00 min
1 h 15 min
4
Srednje
Sastojci
500 gr govedine
2 luka
2 čehne bijelog luka
4 kašike brašna
1 kašika paradajz pirea
so, biber
Način pripreme
Govedinu izrežite na kockice pa uvaljajte u brašno i popržite na ulju dok ne porumeni.
Izvadite iz šerpe pa u njoj izdinstajte krupno sjeckani luk i bijeli luk dok ne omekša.
Vratite meso i podlijte sa vodom i paradajz pireom.
Kuhajte na laganoj vatri oko 1h.
Нема коментара:
Постави коментар
Новији пост
Старији пост
Почетна
Пријавите се на:
Објављивање коментара (Atom)
Нема коментара:
Постави коментар