Kuvar - saveti
уторак, 13. јануар 2015.
Zapečena tjestenina
893
1
1
1
Priprema
Kuhanje
Ukupno
Broj porcija
Težina
10 min
1 h 00 min
1 h 10 min
4
Srednje
Sastojci
500 gr tjestenine
500 ml mlijeka
150 gr mozzarella sira
200 gr šunke po želji
2 jaja
4 kašike parmezana
2 kašike putera
Način pripreme
Tjesteninu skuhajte po uputama na pakovanju pa ocijedite.
Tepsiju namažite puterom, ubacite tjesteninu, sir i šunku.
Jaja umutite sa mlijekom i prelijte preko tjestenine.
Pospite parmezanom i pecite u rerni zagrijanoj na 220 stepeni 45 minuta.
Нема коментара:
Постави коментар
Новији пост
Старији пост
Почетна
Пријавите се на:
Објављивање коментара (Atom)
Нема коментара:
Постави коментар