GASTRONOMSKA DIJETA KLINIKE " MEYO" SAD
Gastronomska dijeta klinike 'Meyo' iz SAD-a rezultat je dvadesetogodišnjeg izučavanja čitavog tima stručnjaka. U toku kure mršavljenja ne smeju se pojesti više od 40 bodova.
Kasnije kad se postigne idealna težina može se pojesti hrane i do 60 bodova.
Artikli koji su obeleženi sa 0 po ovoj tabeli nemaju bodova, međutim to ne znači da se smeju jesti neograničeno ove vrste hrane, tabela podrazumeva, un takvim slučajevima uzimanje hrane onoliko koliko predstavlja normalan obrok.
SUPE I ČORBE PREDJELA
Pileći buljon...........0 bodova Haringa 1 kom................0 bodova
Goveđi buljon.........1 " Slane ringlice 3 kom........1
Goveđa supa............0 Sardine u ulju 3 kom.........1
Paradajz čorba.........17 Kavijar 100gr....................1
Čorba od graška.......20 Hladna šunka 100gr...........1
Krompir čorba..........15 Jetrena guščja pašte-
Gulaš čorba..............12 ta 10gr...............................1
Čorba od testenina....16 Punjena jaja 1 kom............2
Ajnpren čorba...........100 Krastavac slani 1 kom.........1/2
Krastavac kiseli 1 kom........4
Maslina u ulju 10 kom.........1
RIBE Bademi 6 kom......................1
Lešnici 6 kom......................1
Kuvana pastrmka........0 Tunjevina u ulju....................1
Pečena pastrmka.........0 Jastog porcija........................1
Sardina ili skuša Tunjevina sa povrćem 3
peč. ili kuv...................0
Škampi kuv..................0
Sva ostala rečna
ili morska riba
kuv. ili peč....................0
Riblji fileti pohov..........12
Šaran i ostale poh.
ribe...............................12
Škampi poh..................10
Нема коментара:
Постави коментар